Om mig

Til daglig er jeg med i bestyrelsen for foreningen Bækkensmerter.dk, hvor jeg er næstformand. Jeg arbejder også frivilligt som telefonrådgiver i foreningen. Jeg er mor til to og bor i Sønderborg.

Jeg har selv lidt af kroniske smerter i mange år, der skyldtes fald på trappe, hvor jeg kom til skade med mit bækken. Søgen efter forklaringer på øget smertesensitivitet bragte mig på en lærerig rejse i at forstå smertemekanisme, neuroscience og psykologi.

Det har udmøntet sig i en lang række af artikler, der nu er samlet i en bog. Artiklerne kan læses uafhængigt af rækkefølge og her kan du se indholdsfortegnelsen i bogen.

Mit udgangspunkt er, at smerte også bør ses som et filosofisk, bevidst, socialt og personligt fænomen – og ikke kun ud fra den nociceptive komponent. Derfor er min bog både en beskrivelse af den rent videnskabelige tilgang til at forstå smertemekanismen, og også i høj grad inddragelsen af de eksistentielle elementer, der påvirkes som en naturlig del  i ethvert menneske, der oplever at skulle leve med kroniske og måske invaliderende smerter. 

Jeg har også selv haft fornøjelsen af at illustrere bogen med akvareltegninger. Du kan se nogle eksempler her

Du kan booke mig som foredragsholder eller til at undervise. Læs mere her